2024. júl. 20., szombat

Mi az a Mercateo?

2020.3.6. 13:47
Slávka Gáborová

Már csaknem 8 éve Somorjából látja el a szlovákiai, magyarországi és cseh vállalkozói piacot a Mercateo. Na jó, de kik is vagyunk mi egyáltalán?

Egy egyszerű, de több mint 5 millió terméket kínáló B2B webshop? Ez igaz, de ennél picivel több.

Nekünk nem számít, hogy egyéni vállalkozóról van szó, vagy intézményröl, esetleg egy több országban tevékenykedö multiról. Ügyfeleinknek partnerei vagyunk nem csak termékigényeik kielégítésében, hanem beszerzési folyamataik optimalizálásában is, példának okáért rendelési és számlázási interfészek segítségével.

Jóváhagyási folyamatokkal szeretné egyszerüsíteni beszerzését? A Mercateo ebben is tud segíteni.

Esetleg közepes vagy nagyvállalatnál dolgozik és szeretné beszállítóit digitalizálni és egy rendszeren belül kezelni? Mi vagyunk a megfelelő partner!

Tehát a Mercateo nem csak egy óriási webshop, hanem ügyfelei  beszerzési folyamatait szoftvermegoldásai által optimalizáló beszerzési szoftver, amit ha hihetetlenül is hangzik, de díjmentesen kínálunk ügyfeleinknek.

photo_andrej-uerge

Ha így tekintek magunkra, akkor egy kész csomag vagyunk! .... jegyezte meg Ürge András, a Mercateo 3 országért felelös somorjai country menedzsere.

Szüksége van irodai eszközökre? Nézzen be hozzánk és tesztelje le beszállító partnereinket is! Klikk ide

Esetleg USB kulcsra tart igényt? Itt talál több mint 1.500 fajtát!

Ha digitalizálni, optimalizálni szeretné beszerzési folyamatait, bátran írjon emailt az: info [at] mercateo.sk  címre!

Vagy keressen fel bennünket beszerzési csúcstalálkozónk 4. évfolyamán, amely a Mercateo szervezésében kerül megrendezésre 2020. május 27-én Somorjában.

CEE-2019_CMYK_1_400-crop

logo_minor

Copyright © 2024 Somorjai