2024. máj. 27., hétfő
Tanácsok Covid esetén - CovidHelper

Tanácsok Covid esetén - CovidHelper

2021.2.23. 22:07
Peter Gábor

A Covid otthoni kezelése esetén még mindig sok a bizonytalanság, kevés az információ. Az orvosok sok esetben nem tudják mindenkinek  aprólékosan elmegyarázni hogyan járjanak el. Ebben segíthet egy új oldal.

Covid fertőzött, nem tudja, hogy csökkentese a lázat? Maradandó tünetei vannak már gyógyulttá nyilvánítás után? A körzeti orvosok nem győzik időben megválaszolni a kérdéseket, előfordul, hogy nincs is megfelelő válaszuk. Milyen gyógyszerek segítik a gyógyulást? Ebben segít a CovidHelper

CovidHelper  alkotói  az oldalról: A Covid 19 Szlovákiában már egy éve tart. Ennek ellenére  az emberek sokszor nem tudják fertőzés esetén mitévők legyenek. Ezért hoztuk létre a CovidHelper oldalt. Segítséget nyújtani az embereknek. Az információk megadása után  kiértékeli a tüneteket, az értékelésnél a hivatalos  orvosi tapasztalatokra, tudományos publikációk segítségével történik. CovidHelper nem a korházban kezelt páciensek számára készült. Segít elkerülni a kórházi kezelést illetve a kórházi kezelést javasolja, ha úgy értékeli ki.

Az eredmények segítik majd a kutatást, a kutatócsoportok  már jelezték az érdeklődést. CovidHelper tanácsokat ad, de nem helyettesíti az orvosi ellátást.  Az oldal az alkotók szabadidejében jött létre és ingyen, 5 ember dolgozik rajta további segítségekkel.

logo_minor2021

 

Copyright © 2024 Somorjai