2024. jún. 14., péntek
fc samorin

Somorja nyerte a csallóközi rangadót

2019.11.4. 14:20
ma7.sk
A szlovák másodosztály 16. fordulójában csallóközi rangadóra került sor, miután a Pomléban a kiesés ellen menekülő Somorja hazai pályán fogadta a komáromi KFC együttesét.

A hírt a következő internetes portál közölte: parameter.sk

A somorjai együttes az előző fordulóban három vereség után tudott ismét győzni, az új vezetőedző Ján Blahač irányításával. A somorjaiak a forduló rangadóján a komáromi lila-fehéreket fogadták. Mindkét csapat kezdőjében találhattunk szép számmal dunaszerdahelyi tehetségeket a DAC akadémiájáról, valamint korábbi DAC-játékosokat is.

 

A hazai együttes remekül kezdte a találkozót, a második percben a DAC tehetsége Sharani szerezhette volna meg a vezetést a somorjai együttesnek, azonban a komáromi védők a gólvónalról tisztáztak. Két perccel később a hazaiak már nem hibáztak és megszerezték a vezetést miután egy remek kombináció után a szintén dunaszerdahelyi tehetség Nagy Péter talált a hálóba. Ezt követően a komáromi együttes kezdeményezőbb lett, aminek eredményeképpen a 29. percben egy beadás után Kneževič csúsztatott Száraz hálójába, aki hétközben a DAC kupamérkőzésének egyik hőse volt.

További információt ITT OLVASHAT.
Copyright © 2024 Somorjai