2024. ápr. 23., kedd
Segíthetünk az iskoláknak

Segíthetünk az iskoláknak

2021.2.27. 09:10
Peter Sill

Szerkesztőségünkben bizakodóak vagyunk, hogy a mi járásunkban is március folyamán legalább az alsó tagozatos tanulók visszatérhetnek az iskolába. Szeretnék valamilyen módon segíteni az iskoláknak a covid elleni  védekezésben.  Ezért úgy döntöttünk, hogy vásárolunk ózongenerátokat és ezeket az iskoláknak adományozzuk.

Az ötletet a TA3 adón sugárzott műsor adta. Ahol egy Martin-i iskolának vásároltak ózongenerátort. https://www.ta3.com/clanok/1203003/vojaci-darovali-ozonove-generatory-prerozdelia-si-ich-martinske-skoly.html  Saját forrásból már  megvásároltunk két ilyen gépet. Az egyiket a ZŠ Mateja Bela iskolának adományoztuk, a másikat pedig a Tejfalusi iskolának adományoztuk.  Felmértük az igényt, és egyértelművé vált, hogy sokkal több ilyen jellegű gépre lenne szükség a város iskoláiban.

Ennek kapcsán kéréssel fordulunk Önökhöz, akik szeretnének csatlakozni, és segíteni. Segíteni a következő módon tudnak:

  1. Vásárolhatnak egy műszert és odaajándékozhatják valemelyik városi iskolának.
  2. Pénzadományt küldhet a megadott számlaszámra, a befolyt összeg kizárólag ózongenrátorok vásárlására fordítjuk.

A számlaszám:  SK13 1100 0000 0029 2390 2116. Mejgegyzébe írják be – Dar.

Természetesen a saját nevét is feltüntetheti, illetve a cég nevét, így felkerül az adományozók listájára. Az adományozók listáját a gyűjtés végén tesszük nyilvánossá.  A  gép, amelyet megvásárolni szeretnénk    ózongenerátor 20 g/hod  o3lution.sk oldalról.   Ennek a a típusnak 160 Euró az ára. A táblázat alapján megismerkedhetnek a készülék paramétereivel.

Köszönjük a segítségét.

logo_minor2021

 

 

Copyright © 2024 Somorjai