2024. máj. 24., péntek
stk_hu

Dunaszerdahelyi sárga-kékek segítették győzelemhez a somorjaiakat

2021.3.29. 06:24
ma7.sk

A szlovák másodosztályban a válogatott szünet alatt is bajnoki fordulót rendeztek. A csallóközi csapatok közül, a komáromiak győztek a Kassa ellen, míg a DAC farmcsapatának számító Somorja vasárnap kora délelőtt lépett pályára hazai pályán a Bártfa ellenében.

A hírt a következő internetes portál közölte: ma7.sk

A somorjai kezdőben több dunaszerdahelyi szerződéssel rendelkező futballista is lehetőséget kapott a kezdőben. Többek között Száraz Benjamin, Niklas Sommer, Sainey Njie, Yhoan Andzouana és Abulrahman Taiwo is a kezdőben kapott lehetőséget.

A mérkőzés 14. percében Száraz kis híján összehozta a vendégeknek a vezetést, de végül időben sikerült mentenie a hálóőrnek. A 25. percben a vendégek kapuja előtt is egy veszélyes lehetőség adódott, egy somorjai előreívelés után a vendégek játékosa Horváth csúsztatott a labdába, ami kis híján meglepte a hazaiak hálóőrét, de hárítani tudott, megakadályozva egy öngóltól a csapatát.

Négy perccel később már a bártfai kapus sem menthette meg csapatát a góltól, Báez remekül ívelte be a somorjaiak negyedik szögletét, amit Stašík fejelt a vendégek hálójába. Az első félidő hajrájában a vendégek előtt komoly egyenlítési lehetőség adódott, a 36. percben Diego Pacheco remek helyről végezhetett el szabadrúgást, tekerése azonban a léc fölé szállt. Két perccel a szünet előtt a hazaiak vezetőedzője kényszerű cserére szorult, ugyanis a somorjai Aldo Báez nem tudta folytatni sérülés miatt.

 

További információt ITT OLVASHAT.

Copyright © 2024 Somorjai