Zaregistrovali či pamätáte si ešte na recenziu na bratislavskú pizzu Lombardi? Áno, bolo to už veľmi dávno, ale na dobrú pizzu sa len tak nezabúda. A taká je aj v Šamoríne.
Recenzia na šamorínsku pizzeriu Lambordi bola uverejnená na stránke Kam na jedlo?
Viem, každý má svoje obľúbené chute, no ja stále dávam prednosť tenkému chrumkavému cestu a kvalitným surovinám. Aj preto som sa rozhodol pozrieť, ako je na tom Lombardi dnes. Bratislavskú prevádzku poznám veľmi dobre, takže prednosť tentokrát dostala šamorínska Lambordi na Hlavnej ul. 62. A ako dopadla?
Akú pizzu nájdeš v ponuke?
Nie som zástanca šialených kombinácií a rád stavím na starú dobrú klasiku. A ako tak pozerám, aj šamorínsky Lombardi zmýšľa podobne. V ponuke nájdeš 14 overených pízz. Nechýba Diavola, Quattro Formaggi, ale i Prosciutto crudo a Margherita. Ak by sa ti náhodou málilo, svoju pizzu si môžeš jednoducho vyskladať, takže je to na tebe...
Dnešný výber
Načo meniť zabehnutú klasiku? Prednosť opäť dostala pizza Proscuitto crudo s mozzarellovým základom a gorgonzolou.
Stačí pohľad
Ako vyzerá tvoje obľúbené cesto? Ako som už spomínal, u mňa vyhráva tenké, chrumkavé a bez zbytočného prepečenia. Neznášam, keď nemôžem dojesť aj okraje, ale to sa mi ešte s Lombardim nestalo a nebolo tomu tak ani dnes. Stačí pohľad a je jasné, že na pizzi nájdeš skutočné prosciutto, mozzarelu ako syrový základ a bohatú dávku gorgonzoly. Takže o výbornú chuť je postarané, rozdiel s bratislavskou prevádzkou som hľadal márne.
Perlička na záver
Do uší sa mi dostala aj jedna novinka. Už o pár týždňov sa bratislavský burger svet vraj rozšíri o ďalší kúsok, tentokrát s menovkou Lombardi. Som naozaj zvedavý, uvidíme, čo to bude...
Recenziu napísal Marek Stašák.
Otváracie hodiny:
- pondelok - štvrtok: 10.00 - 23:00 hod.
- piatok - sobota: 10.00 - 02.00 hod.
- nedeľa: 10.00 - 24.00 hod.