štvrtok, 28. mar. 2024
vianočný sen titulná

Vianočný sen v Bernolákove začína dnes

25.11.2019, 09:00
Oznam

Všetkých vás pozývame na charitatívnu burzu pod názvom Vianočný sen, dňa 25.11. a 26.11.2019 v Bernolákove, kde sa bude konať predaj oblečenia, doplnkov a obuvi.

Výťažkom z predaja podporíte Centrá pre deti a rodiny (bývalé detské domovy) a deti zo sociálne znevýhodneného prostredia. Okrem toho vás čaká super program pre deti a to detské interaktívne predstavenia, ktoré sú plné hudby, tanca a zábavy, bufet s bohatým a chutným občerstvením a pravý vianočný punč.

?Tešiť sa môžete na:

Divadielko ZáBaVKa – BUWKO & SNIWKO A KLAUNIÁDA U PERINČANOV – Veselá interaktívna ZáBaVKa o hľadaní povolania, ktorá končí fantastickým klaunským programom, do ktorého sa pravdaže zapájajú aj deti. Klauniáda pre malých aj veľkých s pesničkami, kúzlami a prekvapeniami! A okrem iného sa deti naučia chodiť aj na chodúľoch či spoznávajú rôzne povolania.

Mici a Mňau – Môžete sa tešiť na obľúbené mačičky Mici a Mňau, ktoré za Vami prídu s celkom novými pesničkami, koncert bude veselý, tanečný, ale aj poučný, no najmä zábavný, ako to len vedia Mici a Mňau.

Mr. Bubble – nezabudnuteľná bublinová show pre deti!

NIAGARA – Detský tanečný súbor Niagara Bernolákovo
Výstúpenie detí z liečebno-výchovného centra Čakany, ktoré vám zaspievajú krásne vianočné koledy.
Radi vás privítame a tešíme sa na Vás.
Viac informácií na letáčiku.

vianocnÝ

Copyright © 2024 Šamorínčan