pondelok, 30. sep. 2024
Електромобільний Марафон dorazil do Šamorína!

Електромобільний Марафон dorazil do Šamorína!

26.5.2016, 16:15
Peter Gábor

Dnes ráno o 9.00 hod, boli na Námestí sv. Štefana vystavené elektrické autá.

Ako sme vás už informovali, účastníci pretekov Electric Marathon, ktorí tento rok odštartovali z ukrajinského Ľvova a tradične končia v Monte Carle, sa na jeden deň zastavili aj v našom meste.

Včera popoludní navštívili firmu Mevis, nocovali v športovo-rekreačnom komplexe X-Bionic-Sphere a dnes predpoludním ukázali svoje tátoše v plnej kráse.

V rámci sprievodného programu vystúpili deti z CVČ Kukkónia. Najskôr ukázali svoj talent Simi Dance I. (deti od 6 do 8 rokov) a po nich Simi Dance II. (deti od 9 do 12 rokov). Obe skupiny sa 28. až 29. júla sa zúčastnia na majstrovstvách Európy v Showdance v Leviciach.

Na uvítacom ceremoniáli sa zúčastnili predstavitelia mesta. Po vyhodnotení doterajších etáp odovzdal primátor Gabriel Bárdos pretekárom spomienkové predmety a monackému kniežaťu Albertovi II. poslal obraz šamorínskeho umelca žijúceho v Nemecku Zoltána Vargu.

Následne primátor mesta odštartoval ďalšiu etapu.

 

elektromarathon1 elektromarathon2 elektromarathon3 elektromarathon6 elektromarathon4 elektromarathon7 elektromarathon10 elektromarathon9 elektromarathon8 elektromarathon15

 

 

 

Copyright © 2024 Šamorínčan